TO INNHOLDSRIKE DAGER

09.07.2014

I går var det 26 pluss i skyggen, i varmeste laget for to nordboere, men rundt hytta vår herjer lauvmakken, og trærne er på tur å gå dukken, så her måtte det krisehjelp til. Vi gikk til anskaffelse av trykkflaske med spreder, salmiakk og grønnsåpe, tok med oss Bella Zahne, Cora og Delta, og hentet vann i bekken. Vi vasket alle lauvtrærne rundt hytta, og smurte til slutt grønnsåpe rundt stammene, i håp om å berge trærne :-) Hundene lekte på myra, avkjølte seg i bekken, og Cora og Delta borret hele hode ned i myrgjørmet. De så ikke særlig lekre ut, men de fikk avkjølt seg i varmen.

 Cora og Bella Zahne, helsøsken fra to ulike kull :-) Bella Zahne og Cora koser seg på myra :-)

Tre søstre på tur :-) Bella Zahne, Cora og Delta Delta falt i bekken :-)

Etter at vi hadde vasket bjørketrærne på hytta, dro vi for å møte Athene, en liten wippetfrøken. Delta og Athene er like gamle, det var litt størrelsesforskjell, men de blir nok gode treningskompiser etterhvert. Delta traff også tollerne Lotta og Thelma. Eskil og Lotta trente agillity, de var kjempeflinke :-) Eskil liker schæfere, så han og Delta fant tonen :-) 

 

 

Eskil og Delta :-) 

Athene og Delta :-) Her er det best å stikke :-)

I dag har Dakota og Delta vært hos veterinæren og fått sin andre vaksine. Etterpå dro vi hjem, så de to søstrene fikk leke sammen, før Dakota reiste tilbake til Pollen :-)

Delta og Dakota :-) Vakre Dakota :-) Delta og Dakota i hagen :-)

 

Antall kommentarer: 0

Navn:
E-postadresse:
Hjemmesideadresse:
Melding:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)