BH AD BELLA ZAHNE AV ROTTENHALLER - FERDSELSPRØVE, UTHOLDENHETSPRØVE, AVLSGODKJENNING

 

21.09.2014

Nå er Bella Zahne klargjort for avl, og vil bli mamma til vårt neste kull, E-kullet. Hun vil bli parret i begynnelsen av januar 2015, men vi har ikke bestemt oss for hvem som blir pappaen til de små, noe vi annonserer når det er klart :-) Bella Zahne har HD: A og AD: A. Hun er etter NSV BHAD SchHIII Kkl1 Giro Av Røstadgården, som er den avlshannen i Norge med best HD og AD-statestikk :-) AD-avlesingene ligger på 92.9 % fritt og HD på 81,8 % fritt, noe som gjenspeiler seg i HD-indexen til Bella Zahne, som ligger på 114, 39. Mamma Qeya har også en god HD og AD-statestikk, som begge ligger på 88,9 % fritt.

Bella Zahne har hatt noen hektiske uker med trening, reiser og prøver. Forrige helg var vi i Tromsø, hvor Bella Zahne gikk ferdselsprøven, og besto. I tillegg tok vi utholdenhetsprøven med Boohner, Bella Zahne og Cora, og alle besto. Vi hadde ei trivelig helg på vår hjemmebane, Ramfjordmoen, og kosa oss med sammen med de andre deltagerne og arrangørene. Det blir flere turer med campingvogn dit. Det er flott å bo på treningsområdet, med nydelig natur rundt.

Denne helga har Bella Zahne vært i Mo i Rana, hvor hun var påmeldt til avlsgodkjenning. Schæferhundklubben der har et flott område, og det var trivelig stemning på arrangementet, så hit kommer vi gjerne tilbake, vi kosa oss :-) I tillegg fikk vi noen trivelige timer sammen med Tore, Heidi og den flotte halvbroren til Bella Zahne, Kairo, som fikk CK på utstillingen. Gratulerer Kairo!

Bilder fra Mo I Rana:

BH AD Bella Zahne Av Rottenhaller :-) Bella Zahne og Henning, mens de venter på tur :-)

Endelig i gang :-) Bella Zahne viste seg fint, og gikk godt :-)

 

Antall kommentarer: 0

Navn:
E-postadresse:
Hjemmesideadresse:
Melding:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)