E-KULLET ER TO UKER I DAG

02.04.2015

I dag fyller E-Kullet to uker. Mor Bella Zahne og valpene har feirer dagen med behandling mot orm, kloklipp senere i dag, ren wetbed, og de har flyttet ned ved siden av stua, dermed er vi tilbake til de tradisjonelle rosa bildene :-) Alle har fått syn og hørsel nå, og fem av valpene har fått navn, Emir Uno, Erox, Easy, Eija og ei av langhårtispene skal hete Era.Trykk på bildene, så blir de større, og teksten kommer fram nederst til venstre. De fem første er gutter, de fem neste er tisper. God Påske! 

Gutt 1 Blå venstre foran, Langhår Gutt 2 Beige høyre foran Gutt 3 Beige høyre bak Gutt 4 Blå høyre bak

Gutt 5 Beige Venstre foran Tispe 1 Rød venstre foran Tispe 2 Rød bak  Tispe 3 Rosa høyre bak

Tispe 4 Langhår hvit Tispe 5 Langhår blå høyre foran Henning og en av gutta :-) Tatt 02.04.15 Mett og god :-) Tatt 02.04.15

 Koser seg etter et bedre måltid :-) Tatt 01.04.15 Mamma Bella Zahne :-) Tatt 02.04.15 Koser seg :-)

Koseklumpene :-)

Antall kommentarer: 2

02.04.2015 23:56:20

heia, hvem av disse nurkene e jenta mi?:)

03.04.2015 12:37:08 - Gry Axelsen, post@kennelrottenhaller.com, kennelrottenhaller.com

Vi venter til de blir eldre med å se hvem som passer til de ulike valpekjøpernes behov. Noen ønsker en rolig valp, en familiehund, andre ønsker en valp de kan drive hundesport med, og andre igjen er interessert i å kunne stille ut valpen sin. Da må vi vente lengst mulig, slik at vi ser hvordan de utvikler seg, hvilket temperament og personlighet de viser etterhvert som ukene går. Jo eldre de blir, jo mer trer personligheten fram, så vi vet ikke ennå hvem som blir din. Det vil vise seg etterhvert som de vokser seg til :)
Navn:
E-postadresse:
Hjemmesideadresse:
Melding:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)