VI ØNSKER ALLE ET RIKTIG GODT NYTT ÅR

02.01.2017

Vi ønsker alle våre valpekjøpere, samarbeidspartnere, Dr. Clauder`s - Best Choise, treningskamerater, og alle dere andre som er innom sidene våre et riktig Godt Nytt År, og takker for det gamle :) Måtte det nye året bringe mange gode hundeopplevelser, være seg i form av friluftsliv, treninger, utstillinger, eller sosialt samvær med andre hundevenner!

-Hvis vi oppsummerer året som gikk, så har vi hatt et godt år. Det startet med at Bella Zahne ble parret med Baggio Von Juvenisty, og de fikk ti flotte valper. (Klikk på bildene for store bilder, og bla deg gjennom bildebloggen)

Bella Zahne og med F-kullet F-gjengen <3 

 Deretter kjørte vi til Rovaniemi, hvor Boohner fikk Cert og ResCACIB, og Cora vant schæferklassene og ble BIR og BIG4.

NUCH FIUCH BH AD AKKL Boohner Av Rottenhaller BH AD AKKL Cora Av Rottenhaller 

Neste utstilling var på Stavsøra, hvor vi deltok på Landsdelsmesterskap i regi av Schæferhundklubben avd. Nordenfjeldske, hvor Etna, Boohner og Cora deltok med gode resultater. Etna: For dommer John G. Torsvik: SG3, og for dommer Ulla Hansen  EXC, 1JKK, CK, 4BTK. Cora for dommer John G. Torsvik SG4, og for dommer Ulla Hansen, EXC, 3AKK, CK. For Torsvik fikk Boohner SG 2, og for Ulla Hansen ble han EXC, 1AKK, CK, 2BHK, RESCERT.  Mens vi var i Trøndelag stakk vi innom å hilste på gromgutten Ferguson Rambo og hans familie. Der ble vi invitert på trøndersodd, nydelig mat og hyggelig selskap!

Boohner på pallen under landsdelsstevnet avd. Nordenfjeldske Etna på pallen på landsdelstevnet avd. Nordenfjeldske

I Gällevarre, helga etterpå vant Etna utstillingen og ble Best i Rasen (BIR), og etter Gällevarre var det årets storutstilling for vår del. Vi reiste på Svensk Mesterskap for schæferhund. Etna gjorde det godt, ble ropt opp som nummer 5 av i alt 33 frammøtte i hennes klasse. Hun endte på 9. plass, og fikk premiering, noe vi var veldig glade for. Vi hadde leid en kårstue sammen med Laurie, Kitty og Eirik som var kommet fra England for anledningen. Kårstua lå mellom Vätteren og Vänen, 7 mil fra SSM, på en nydelig gård, med kirsebærtrær, hvor vi spiste bær rett fra treet. Om ettermiddagene var vi ute å spiste sammen med Tove, Per Kristian, Laurie, Kitty og Hilde, gode minner. 

Kitty og Eirik Eirik Av Rottenhaller

Etna Av Rottenhaller på SSM SSM

I august kjørte vi til Tromsø, hvor vi koset oss sammen med valpekjøpere som ønsket å stille ut hundene sine. Dommer for utstillingen var John G. Torsvik. Erox ble SG1 første dagen, og klassevinner med CK dag 2, Etna ble SG+1 første dagen, og fikk Exc, 2JKK, CK, 4BTK  dag 2. Force Rago og Faxe ble stilt i valpeklassen. Force Rago vant 4-6 mnd. hann og ble BIR, og Faxe ble nr. 2 etter broren. Dagen etter ble resultatet det sammen, bortsett fra at ble Force Rago BIM. Vi benyttet sjansen til å dra på besøk til valpekjøperne etter at utstillinga var over, og ble tatt godt i mot med kaffe og kaffegodt hos alle :) Vi fikk hilst på Dixie, Dina Nemi og Freanzy, og det var koselig å se alle igjen!

Silje og Erox Force Rago BIR

Faxe nr.2 4-6 mnd. hann Freanzy Av Rottenhaller deltok ikke på utstillingen, men vi fikk et flott bilde av den herlig tøtta med det gode humøret :)

Innimellom alle reisene trente vi både spor og lydighet, og det resulterte i at både Cora og Boohner besto brukshundkåringen for dommerne Arild Jupvik og Vidar Bratlie i Salten Brukshundklubb, Cora med 178,25 poeng og Boohner med 179 poeng.

Boohner og Cora med Henning og dommerne etter brukshundkåringen

Helga etter brukshundkåringen var det tid for Boohner, Bella Zahne og Cora å debutere i lydighetsringen. Bella Zahne fikk løpetid, og kunne ikke delta, men Boohner og Cora gjorde jobben for Kennel Rottenhaller. Boohner gikk godt begge dagene, fikk 1.plass og 1.premie med poengsum 184,5 dag en. Dag to han ble nr. 4 med 1.premie. Dag en fikk Cora 4.plass med 1.premie. Dag to fikk hun 2.plass med 1.premie og poengsummen 174. Dommer Per Eigil Gylland dømte begge dagene.

Boohner og Henning Cora og Henning 

Kari-Ann meldte Felix på utstilling i Alta, som ble arrangert av Norsk Schæferhundklubb, avd. Finnmark. Felix ble stilt for dommer Kjell Pollestad, i klasse 4-6 mnd, hann langhår, og ble beste valp (BIR).

Felix Av Rottenhaller Feix venter på å komme inn i ringen :) 

Vi avsluttet sesongen i Harstad sammen med valpekjøpere og venner, og hadde en trivelig dag i hallen :) Vi stilte Boohner, Cora og Faxe for dommer Johnny Johnsen. Boohner ble Norsk og Finsk Utstillingschampion, og fikk Exc1, 1BKK, CK, 1BHK, CERT, CACIB, BIM. Etna ble 1UKK, CK, 1BTK, CERT, CACIB, slo onkel Boohner, og ble best i rase, BIR. Faxe hadde en kjempedag i ringen, og ble beste schæfervalp (BIR) for dagen, og gikk videre til gruppebedømmelse, som han vant, og ble BIG.

BIG Faxe, Etna og Boohner, Harstad 

Den siste reisen vår i år, gikk til Umeå 26. november, hvor Cora ble parret med Baggio Von Juvenisty. Og vi venter spent på å hilse på smålabbene, som forventes født i slutten av januar 2017.

Baggio Von Juvenisty Coramora

Når vi ikke har vært ute å reist, har det vært god tid til trening og opplevelsesturer i fjellet. Den siste måneden har vi vært så heldige at vi har kunnet gå på ski.  Det eneste vi har savnet i året som gikk, er en tur til Altaelva for å fiske laks, men vi var ikke så heldige at vi fikk døgn i 2016. Vi krysser fingrene for at vi har mere flaks i 2017, og i alle fall får ett døgn!

Etna på fjelltur Etna og Cora titter utfor stupet

Bella Zahne og Boohner inne på Vardfjell, 700 m.o.h Coramora

 Skiturer i desember 2016 Av og til har vi måttet ta fram hodelykta, fordi mørket kom for raskt

Antall kommentarer: 0

Navn:
E-postadresse:
Hjemmesideadresse:
Melding:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)