GOD JUL OG GODT NYTT ÅR

23.12.2018

Vi ønsker alle God Jul og Godt Nytt År, og takker for året som gikk. Vi vil takke Dr. Clauders - Best Choise for meget god service og leveranser av hundemat rett på døra, noe vi setter pris på. Vi har hatt et innholdsrikt år, med mye trening, treningssamling for hunder fra oss, brukshundkåring, utstillinger, lydighetskonkurranser og mange flotte fjellturer. I år var vi heldige og fikk passe Herkules Buck, som var med oss på noen av turene, og på treningssamlingen i oktober.

I 2018 fikk vi bare to valper, men du verden for noen valper. Ibiza og Ibux viser seg å være noen sosiale kosegriser som er både førbare og nysgjerrige, to herlige snuter vi setter stor pris på. Vi var så heldige å få kjøpe halvsøsteren, Amitis Fransa, sammen med Kari-Ann Johnsen, takk for tilliten Javad. KLIKK på bildene, og de kommer opp i fullversjon.

Amitis Fransa Ibiza Av Rottenhaller Ibux Av Rottenhaller

 Vi hadde håpet å få parret Etna med Rustøls Goliath i løpet av desember, men som seg hør og bør, så har hun satt løpetiden på vent i respekt for alfatispen Bella Zahne, som fikk løpetid først av tispetrioen vår. Vi regner med at løpetiden kommer før desember er omme. Cheetah som eies av Tove og Per Kristian Arntzen vil bli parret med Quyndios Vom Suentelstein i løpet av januar 2019, hun har også forskjøvet løpetiden sin.

Bella Zahne Av Rottenhaller med Ibiza Etna Av Rottenhaller Cora Av Rottenhaller

I løpet av året har Etna bestått brukshundprøven, blitt avlskåret, vunnet CERT og CACIB, og har debutert i LP1. Cora debuterte i LP 2, høstet tre førstepremier, opprykk til klasse 3, og tittelen LP2 som er stambokført. Faxe ble fullcertet, vant CACIB, besto utholdenhetstesten, besto karaktertest, og ble avlsgodkjent. Felix debuterte i agillity og agillty hopp. Han vant CERT, nordisk CERT OG CACIB på utstilling, besto karaktertesten og ble avlsgodkjent. Hazel fikk Excellent, besto karaktertesten og ble avlsgodkjent. Eirik har bestått den engelske brukshundkåringen, ble nr. 2 i klasse Good Citizen Dog på Crufts 2018, og han ble V4 på British Siegershow 2018. Godt jobba alle sammen!

Faxe Av Rottenhaller Felix Av Rottenhaller Hazel Av Rottenhaller Eirik Av Rottenhaller

Vi hadde treningssamling med lek, spor og brukshundkåringen som tema, og den var så trivelig og lærerik, at vi gjentar suksessen i juni 2019. Vi håper så mange som mulig med valp fra oss har lyst til å delta, enten dere kun vil være sosiale med treningen, eller om dere har som mål å starte i konkurranse, eller ta brukshundkåring i løpet av sesongen.

Hektor Varg Faxe Av Rottenhaller Hazel Av Rottenhaller

Faxe Av Rottenhaller Cheetah går spor Herkules Buck Av Rottenhaller

Bilder fra fjellturene 2018:

Herkules Buck Av Rottenhaller Herkules Buck Av Rottenhaller Cora Av Rottenhaller

 Cora Av Rottenhaller Etna Av Rottenhaller Bella Zahne Av Rottenhaller med Ibiza

Henning, Etna og Herkules Buck Henning, Etna og Herkules Buck Etna Av Rottenhaller

 

Antall kommentarer: 0

Navn:
E-postadresse:
Hjemmesideadresse:
Melding:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)