CHEETAH AV ROTTENHALLER ER BEKREFTET DREKTIG MED IPO 2 QUYNDIOS VOM SUENTELSTEIN

22.02.2019

J-kullet til Kennel Rottenhaller vil bli født i ca. 19. mars 2019. Cheetah Av Rottenhaller er bekreftet drektig med IPO 2 BH AD Quyndios Vom Suentelstein. Begge foreldrene har HD-status A, og AD-status 0. Magen til Cheetah vokser, og ultralyden, tatt på ei patte viste 6 valper, og da regner vi med at det kommer flere enn seks. De vil være leveringsklare ca. 14. mai 2019. Kullet vil bli født i Ballangen hos Tove og Per Kristian Arntzen, og registrert i Kennel Rottenhaller. Valpekjøperne vil få de samme rettighetene som alle valpekjøpere får hos oss. Vi erstatter valper med HD grad D eller E, og AD grad 2 og 3, uten at vi krever den gamle hunden tilbake, og selv om hunden er forsikret. Vi erstatter også valper, hvor det viser seg at hunden lider av en arvelig sykdom, og hvor det er mest forsvarlig å ta hunden bort av dyrevernmessige hensyn. Vi håper jo selvsagt alle blir frisk og raske, men dessverre kan det forekomme sykdom. 

Dette er første kullet til Cheetah, som blir seks år i april, ei godt voksen tispe som har vært frisk hele livet. Hun er aktiv, elsker å trekke, være seg spark, på ski eller sykkel, og når hun jobber enser hun ikke omgivelsene, andre hunder eller mennesker. Quyndios har mange vakre valper etter seg, og en god HD-statestikk på sine avkom. Cheetah og Quyndios har til sammen hele 216 i HD-indeks. Parringen er i tråd med Norsk Schæferhundklubb sine  avlsstatuttene, og valpene blir registrert i NKK. De blir levert med helseattest fra veterinær, vaksinert, ID – Merket og gitt 3 ormekurer før levering. Neste vaksine gir du ved 12 ukes alderen. Vi benytter Norsk Kennelklubbs standard kjøpekontrakt ved salg av valp. 

Vi ser fram til å bli kjent med disse smålabbene, og gleder oss til å se dem gro til :) (Klikk på bildene for å få store bilder)

IPO 2 BH AD Quyndios Vom Suentelstein Cheetah Av Rottenhaller Cheetah og QuyndiosCheetah Av Rottenhaller, Tove og Per Kristian Cheetah Av Rottenhaller

 

Antall kommentarer: 0

Navn:
E-postadresse:
Hjemmesideadresse:
Melding:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)