INT UCH C.I.B LP2 BH AD AKKL CORA AV ROTTENHALLER ER DREKTIG

12.08.2019

Mandag den 5. august ble det bekreftet ved ultralyd at Cora er drektig med IPO 2 LBZ BH AD Quyndios Vom Suentelstein. 

Cora er ei trivelig tispe, som har bestått brukshundkåring, er internasjonal utstillingschampion, og har høstet LP2-tittelen. Innenfor LP er målet at hun skal bli lydighetschampion, og at hun skal ha det moro på veien dit. Til daglig lever hun i en flokk på fire, og går godt overens med flokken som eldste tispe. Hele flokken er fullverdige familiemedlemmer som bor inne sammen med oss, og det kommende valpekullet har rom ved siden av stua vår. Når valpene kommer over kassen selv, åpner vi opp, slik at de kan bevege seg fritt i huset, ta steget ut på verandaen, og via en gangbro ned i hundegården, når de er modne til det. På denne måten er det lett å venne valpene til å gå ut og gjøre fra seg.

Quyndios har mange vakre valper etter seg, og flere av avkommene fikk fine plasseringer på Svensk og Norsk Vinner for schæferhund i sommer. Han har også en god HD-statestikk å vise til på sine avkom. 

Samlet HD-Indeks for Cora og Quyndios er på 209

Alle valper fra oss, selges med følgende  garantier: Valper med HD grad D eller E, og AD grad 2 og 3 erstattes uten at vi krever den gamle hunden tilbake, og selv om hunden er forsikret. Vi erstatter også valper hvor det viser seg at hunden lider av en arvelig sykdom, og hvor det er mest forsvarlig å ta hunden bort av dyrevernmessige hensyn. Vi håper jo selvsagt alle blir frisk og raske, men dessverre kan det forekomme sykdom. Hvis du av en eller annen årsak må selge hunden, stiller vi krav til å få tilbud om å kjøpe hunden tilbake, før den annonseres eller omplasseres.

Parringen er i tråd med Norsk Schæferhundklubb sine  avlsstatuttene, og valpene blir registrert i NKK. De blir levert med helseattest fra veterinær, vaksinert, ID – Merket, og gitt 3 ormekurer før levering, og de får med seg en valpepakke. Valpepakken inneholder halsbånd, leiebånd, godbiter og valpefor. Neste vaksine gir du ved 12 ukes alderen. Vi benytter Norsk Kennelklubbs standard kjøpekontrakt ved salg av valp.

Hvis du ønsker det, så er vi disponible for råd og veiledning gjennom hele valpetiden og videre inn i voksenlivet. Vi er begge utdannet instruktører, trinn 1 gjennom NKK, og har deltatt på flere kurs når det gjelder å lese hunden mentalt, og innlæring av øvelser til hverdag og konkurranselydighet. Det er også mulig å delta på Kenneltreffet vi avholder hver vår, hvor vi gir veiledning / innføring om hverdagslydighet, konkurranselydighet, innlæring av spor, og annet deltagerne måtte ha behov for å lære, eller få veiledning om. Lenke til Kenneltreffet 2020

Quyndios Coramora

 

 

 

Antall kommentarer: 0

Navn:
E-postadresse:
Hjemmesideadresse:
Melding:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)