AKTIVITETSHELG I KENNELEN

29.09.2013

Den siste tiden har vi hatt vansker med å få tiden til å strekke til, med både leting etter Asha og fire hunder som må få sin dose trim og hjernetrim. Denne helga har vi vært effektive med begge deler. Lørdag formiddag dro vi ut å la 8 spor, 2 spor til hver av hundene. Både Boohner og Qeya gikk spor med innlagte vinkler og gjenstander, og de var kjempeflinke begge to. Valpene imponerer oss, de går allerede lange spor, og finner sporslutten, yndlingsleken! Da vi var ferdige med sporene dro vi til Mathisdalen, og grillet kylling og grønnsaker i folie, i håp om at Asha skulle kjenne den gode matlukta. Før vi dro derfra, la vi ut mat på flere plasser i området rundt hytta. Vi skulle sjekke stasjonene i dag, men før vi gjorde det, var vi og la åtte nye spor. Vi hadde noen flotte sportimer sammen med hundene.

Cora på sporet :-) 29.09.2013 Cora sporet opp belønninga :-) 

Caiser Carly er virkelig konsentrert og nøye i sporet :-) Caiser Carly sporet opp belønningen :-)

Qeya er en racer på spor :-) Her går Qeya grundig til verks, tar alle vinklene og sporgjenstandene, flinke jenta :-)

Boohner er på sporet, og går intensivt, flinke gutten :-) Boohner har sporet opp belønningen som lå bak fotballmålet :-)

Etterpå dro vi på hytta, så de firbeinte fikk løpt av seg litt energi, og selv spiste vi middag før vi dro derfra. Så bar det avgårde til Mathisdalen. Der var alle matstasjonene tomme, så vi fylte på igjen, før vi vendte snuten hjemover. Og nu har roen senket seg i huset!

Caiser Carly, litt pjusk og våt etter frivillig gjørmebad i myra :-) Gjørmebaderne :-)

Antall kommentarer: 0

Navn:
E-postadresse:
Hjemmesideadresse:
Melding:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)