BH AD BELLA ZAHNE AV ROTTENHALLER BLE PARRET MED VA SEUCH IPO3 Kkl1 BAGGIO VON JUVENISTY 

10.FEBRUAR 2017

 

VA SEUCH IPO3 Kkl1 Baggio Von JuvenistyBH AD Bella Zahne Av RottenhallerHBH AD Bella Zahne Av RottenhallerH 

STAMTAVLE                                                  STAMTAVLE

VA SEUCH IPO3 Kkl1 BAGGIO VON JUVENISTY

Baggio er fri for hofte og albuleddsdysplasi,  HD / ED - Normal. Han har gjort en meget god MH-test i Sverige, og vi ser at humøret til E og F-kullet, som er av samme kombinasjon er meget godt, og noe vi ønsker å ta med oss i vår avl videre. De er både lekelystne, nysgjerrige og trygge, to meget jevne og gode kull. Baggio ble kåret til beste  hund under mot og kamp på Svensk Vinner 2015, og han fikk da sin VA-tittel. Vi må også ta med at han viste fram en meget god avlsgruppe på Svensk Vinner både i 2015 og 2016, hvor også Etna, Eirik, og i år også Faxe gikk sammen med sin far :-) Vil dere se nærmere på Baggio, ligger det videoer og bilder av han her: VA SEUCH IPO3 Kkl1 BAGGIO VON JUVENISTY

                  MENTALBESKRIVELSEN TIL VA SEUCH IPO3 Kkl1 BAGGIO VON JUVENISTY 

Trykk på bildene for å få lesbare bilder

 MENTALBESKRIVELSEN TIL BAGGIO MENTALBESKRIVELSEN TIL VA SEUCH IPO3 Kkl1 BAGGIO VON JUVENISTY

Baggio Von Juvenisty Baggio Von Juvenisty Baggio Von Juvenisty 

BH AD BELLA ZAHNE AV ROTTENHALLER

BH AD Bella Zahne Av Rottenhaller er født 11.april 2012, og dette vil bli hennes andre kull. Bella Zahne er avlest med HD:A og AD:A.

Bella Zahne er etter NSV BHAD SchHIII Kkl1 Giro Av Røstadgården, som er den avlshannen i Norge med best HD og AD-statestikk, og med en HD-index på 118,38 :-) AD-avlesingene ligger på 92.9 % fritt og HD på 81,8 % fritt, noe som gjenspeiler seg i HD-indexen til Bella Zahne, som ligger på 117,12. Mamma Qeya har også en god HD og AD-statestikk, som begge ligger på 88,9 % fritt, og en HD-index på 110,41 

Bella Zahne har bestått ferdselsprøven og utholdenhetsprøven, og hun er avlsgodkjent i Mo i Rana, for dommer Johnny Johnsen med meget god avlskritikk. Vi står derfor fritt til å tilføre henne den hannhunden vi måtte ønske.

AVLSGODKJENNINGEN

Generelt: Mankehøyde, 59 cm. Over middels stor, middels kraftig, velskåret hode, fast rygg. Noe kort, vel anlagt kryss, rett front, meget gode brystforhold. Noe kort, noe steil overarm. Går korrekt sett bakfra, ikke helt fast, sett forfra. Lange, jordvinnende bevegelser.

Farger/Tegninger: Mørk maske og mørke klør. Sort med gulbrune tegninger, mellomfargede øyne.

Spesielle fordeler/mangler: Tørr og stram, harmoniske bygningsforhold. 

Råd for anvendelse i avl: Kan blodsmessig brukes fritt i avl

                       Lenke: Avlstatutter for Norsk Schæferhundklubb

Valpene vil være leveringsklare i mars 2017, og kullet vil vokse opp i stuen sammen med resten av familien, noe vi mener er viktig for valpenes sosiale utvikling før levering.

Vårt H-kull vil bli født rundt 11. april, og være leveringsklare første uka i juni 2017. Er du interessert i valp etter denne kombinasjonen, finner du kontaktsiden i menyen over :) 

BH AD BELLA ZAHNE AV ROTTENHALLER

BH AD Bella Zahne Av Rottenhaller BH AD Bella Zahne Av Rottenhaller BH AD Bella Zahne Av Rottenhaller

BH AD Bella Zahne Av Rottenhaller