VA SEUCH IPO3 Kkl1 BAGGIO VON JUVENISTY

 VA SEUCH IPO3 Kkl1 BAGGIO VON JUVENISTY VA SEUCH IPO3 Kkl1 BAGGIO VON JUVENISTY

STAMTAVLE

Baggio er fri for hofte og albuleddsdysplasi,  HD / ED - Normal. Han har gjort en meget god MH-test i Sverige, og vi ser at humøret til E-kullet, som er av samme kombinasjon er meget godt. De er både lekelystne, nysgjerrige og trygge, et meget jevnt og godt kull. Baggio ble kåret til beste  hund under mot og kamp på Svensk Vinner 2015, og han fikk da sin VA-tittel. Vi må også ta med at han viste fram en meget god avlsgruppe på Svensk Vinner, hvor også Etna og Eirik gikk sammen med sin far :-) Han er også Svensk Utstillingschampion.

BH AD BELLA ZAHNE AV ROTTENHALLER

 BH AD Bella Zahne Av Rottenhaller

STAMTAVLE 

BH AD Bella Zahne Av Rottenhaller er født 11.april 2012, og dette vil bli hennes andre kull. Bella Zahne er avlest med HD:A og AD:A.

Bella Zahne er etter NSV BHAD SchHIII Kkl1 Giro Av Røstadgården, som er den avlshannen i Norge med best HD og AD-statestikk, og med en HD-index på 118,38 :-) AD-avlesingene ligger på 92.9 % fritt og HD på 81,8 % fritt, noe som gjenspeiler seg i HD-indexen til Bella Zahne, som ligger på 117,12. Mamma Qeya har også en god HD og AD-statestikk, som begge ligger på 88,9 % fritt, og en HD-index på 110,41 

Bella Zahne har bestått ferdselsprøven og utholdenhetsprøven, og hun er avlsgodkjent i Mo i Rana, for dommer Johnny Johnsen med meget god avlskritikk. Vi står derfor fritt til å tilføre henne den hannhunden vi måtte ønske.

AVLSGODKJENNINGEN

Generelt: Mankehøyde, 59 cm. Over middels stor, middels kraftig, velskåret hode, fast rygg. Noe kort, vel anlagt kryss, rett front, meget gode brystforhold. Noe kort, noe steil overarm. Går korrekt sett bakfra, ikke helt fast, sett forfra. Lange, jordvinnende bevegelser.

Farger/Tegninger: Mørk maske og mørke klør. Sort med gulbrune tegninger, mellomfargede øyne.

Spesielle fordeler/mangler: Tørr og stram, harmoniske bygningsforhold. 

Råd for anvendelse i avl: Kan blodsmessig brukes fritt i avl

MH-TESTEN TIL VA SEUCH IPO3 Kkl1 BAGGIO VON JUVENISTY -Trykk for større bilde

Del 1 MH-test Baggio Del 2 MH-test, Baggio

BILDER AV BAGGIO OG BELLA ZAHNE

VA SEUCH IPO3 Kkl1 BAGGIO VON JUVENISTY VA SEUCH IPO3 Kkl1 BAGGIO VON JUVENISTY VA SEUCH IPO3 Kkl1 BAGGIO VON JUVENISTY

BH AD Bella Zahne Av Rottenhaller BH AD Bella Zahne Av Rottenhaller og Era

 

.